Meet the Team!

Alle kapsters van Nanja Hairstyling zijn professioneel en creatief. We zijn pas tevreden, als jij tevreden bent!

Nanja

Hi, ik ben Nanja Jansen, getrouwd, 2 kinderen en sinds 1 april 2008 eigenaar van Nanja Hairstyling. Vanaf mijn 17e werk ik hier. Toen ik hoorde dat ik de zaak over kon nemen sprong ik een gat in de lucht: Mijn eigen kapsalon! Een droom die uitkwam. Ik werk met een enthousiast team. Persoonlijke aandacht en tevreden klanten staan bij mij voorop. Er is altijd tijd voor uitgebreid advies en kom je er niet uit, dan helpen wij je graag!


Dominique

Hoi, mijn naam is Dominique, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2007 heb ik mijn diploma behaald. Door mijn creativiteit en achtergrond kan ik veel kwijt in het kappersvak. Dames, heren en kinderen knippen, maar ook het in model brengen, iedereen is bij mij aan het juiste adres als het gaat om een goed en verzorgd kapsel. Ik werk sinds augustus 2010 met heel veel plezier bij Nanja Hairstyling.

Sharona

Hallo, ik ben Sharona en hairstylist bij Nanja Hairstyling sinds 2011. Als klein meisje droomde ik er al van om kapster te worden. Daar kan ik mijn hele ziel en zaligheid in kwijt. Het was voor mij dan ook heel fijn dat ik en kon beginnen in een kapperszaak en tegelijkertijd mijn opleiding kon gaan volgen. In 2011 ben ik daarmee gestart en in juni 2014 heb ik deze afgerond met de titel 'allround kapster'. Dit houdt in dat ik nu alles kan in het kappersvak. Wil je een apart kapsel of kom je er niet uit? Maak een afspraak bij Nanja Hairstyling en ik help je graag!


Saskia

Hallo, Ik ben Saskia, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn kappersdiploma heb ik behaald in 2002. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende kapsalons! Ik heb 10 jaar geleden 3 jaar samengewerkt met Nanja bij Geert Haarmode, en vind het dan ook erg leuk om op dezelfde plek in een andere opzet te gaan werken. Mijn specialisatie is het knippen van krullen. Het kappersvak blijft in mijn ogen het mooiste vak en ik werk nog steeds met heel veel plezier. Hoop u snel te zien in de kapsalon.4086

Tevreden klanten
4

Top Kapsters!
Whatsapp