Meet the team!

Maak kennis met onze kapsters

Alle kapsters van Nanja Hairstyling zijn professioneel en creatief.
We zijn pas tevreden, als jij tevreden bent!

Nanja


Hi, ik ben Nanja Jansen, getrouwd, 2 kinderen en sinds 1 april 2008 eigenaar van Nanja Hairstyling. Vanaf mijn 17e werk ik hier. Toen ik hoorde dat ik de zaak over kon nemen sprong ik een gat in de lucht: Mijn eigen kapsalon! Een droom die uitkwam. Ik werk met een enthousiast team. Persoonlijke aandacht en tevreden klanten staan bij mij voorop.

Er is altijd tijd voor uitgebreid advies en kom je er niet uit, dan helpen wij je graag!

Saskia


Hallo, Ik ben Saskia, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn kappersdiploma heb ik behaald in 2002. Ik ken Nanja al heel wat jaren. We hebben met elkaar samengewerkt toen Nanja Hairstyling nog Geert Haarmode was. Na deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende kapsalons en sinds 1 november 2017 werken we wederom samen. Mijn specialisatie is het knippen van krullen. Het kappersvak blijft in mijn ogen het mooiste vak en ik beleef er dan ook iedere dag nog heel veel plezier aan!

Ik hoop u snel te zien in de kapsalon!

Dominique


Hoi, mijn naam is Dominique, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2007 heb ik mijn diploma behaald. Door mijn creativiteit en achtergrond kan ik veel kwijt in het kappersvak. Dames, heren en kinderen knippen, maar ook het in model brengen, iedereen is bij mij aan het juiste adres als het gaat om een goed en verzorgd kapsel. Ik werk sinds augustus 2010 met heel veel plezier bij Nanja Hairstyling.

× Whatsapp