Werken bij Nanja Hairstyling

Juist het kappersvak wordt vooral in de praktijk geleerd. Daarom is het afleveren van goed opgeleide vakmensen min of meer een gedeelde verantwoordelijkheid.

Nanja Hairstyling neemt haar verantwoordelijkheid en helpt als Erkend Leerbedrijf bij het opleiden van jonge vakmensen. Niet alleen voor de leerlingen die in de toekomst mogelijk waardevolle werkervaring in ons bedrijf zullen opdoen, is dat van belang. Maar ook voor onze salon zelf is dat van belang.

Nanja Hairstyling blijft als Erkend Leerbedrijf up-to-date. We investeren als Erkend Leerbedrijf in toekomstige medewerkers en hebben als Erkend Leerbedrijf sneller rendement van ‘nieuwe’ medewerkers. Zo helpen we mee aan de professionalisering van de branche.

SBB

Nanja Hairstyling is aangesloten bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Wil je meer weten, neem contact met ons op!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp